for kvalitet og kompetanse
Moss Elektro jobber både mot privat- og bedriftsmarkedet

Din elektriker i Østfold

Du har selv ansvaret for at el-anlegget hjemme hos deg er i forskriftsmessig stand. Derfor er det viktig å bruke en elektriker du føler du kan stole på. Vi i Moss Elektro jobber hardt for å gjøre oss fortjent til din tillitt, og vi setter alltid sikkerheten i høysetet. I tillegg er vi opptatt av å dele vår brede kompetanse, og at du skal få optimale løsninger som passer ditt hjem og dine behov.

En elektriker for mye mer enn bare Moss

Som en av distriktets største elektro-bedrifter dekker vi langt mer enn bare Moss. Vi har velutstyrte servicebiler og ønsker å være din foretrukne elektriker enten du bor i Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss eller et mindre sted i fylket.

Våre elektrikere har bred kompetanse på alle felt i elektro-faget, og står parate både periodisk og ved akutte hendelser. Vi bruker også elektroniske hjelpemidler for å sikre effektiv og presis time- og materiellregistrering.

Alt fra småjobber til totalrenoveringer

Vår filosofi er at ingen jobber er for små, eller for store. Derfor kan du kontakte oss uavhengig av omfanget på jobben du ønsker utført. Vi gjør alt fra å bytte ut et par lysbrytere til å bytte ut sikringsskapet og hele el-anlegget. På toppen av dette er vår spesialitet effektbelysning i interiør og utvendig miljø.

Vi kan blant annet tilby følgende:

  • El-sjekk
  • Montering av hjemmelader for elbil
  • Montering av smarthusløsninger
  • Bytte av sikringsskap
  • Småjobber som bytte av stikkontakter
  • Totalrenovering av el-anlegg
  • Unike belysningsløsninger inne og ute.

ELKO Boligpartner

Moss Elektro er en ELKO Boligpartner. Dermed kan vi tilby nyttig informasjon om kvalitetssikrede ELKO-produkter dersom du skal bygge nyttpusse opp  eller bare vil la deg inspirere.

Inspirasjon

På dette området finner du en informasjon om ulike produkter som passer i hjemmet.

Referanser