Elbillading for bedrifter

Som arbeidsgiver bør du tilrettelegge for at dine ansatte kan lade elbilen sin på jobb. Slik går du frem. 

elbillader bedrift

Ved å finne gode ladeløsninger for dine ansatte, øker du tilfredsheten på arbeidsplassen.

Antall elbiler og hybridbiler lå i 2019 på over 400 000 registrerte enheter. Flere av disse bileierne fortviler daglig over mangel på lademuligheter, både som beboer i borettslag og ansatt i bedrift. Elbiler blir det bare flere av i tiden som kommer, og nettopp derfor bør du som arbeidsgiver tilrettelegge så godt du kan. 

Les også: Elbillading for privatkunder

Elbillading for alle arbeidsplasser

Avhengig av hvor bedriften er lokalisert, og eksisterende anlegg, vil alt fra strømnett til kapasitet variere. Heldigvis finnes det løsninger for alle typer bedrifter og størrelser. Du kan for eksempel gå for elbilladere som tilpasser seg strømnettet, og dermed fordeler strøm over antall tilkoblede elbiler. 

Dersom bedriften for eksempel skal renovere uansett, kan det være en fordel å ta en prat med elektrikeren din i samme slengen. Vi i Moss Elektro har installert mange elbilladere for bedrifter, og kan gi deg et godt tilbud etter å ha tatt en befaring. 

Hvilke elbilløsninger finnes?

Ingen bedrifter er helt like, og det er heller ikke ladebehovet. Alle bedrifter har sine egne ønsker, og da kan det være greit å ha en viss oversikt over mulighetene: 

  • Ladeanlegg med Type 2-uttak
  • Ladere med hurtiglading
  • Elbillading med administrasjonssystem – viser alt fra forbruk til status
  • Ladestasjoner med driftsløsning
  • Lader med enkle betalingsløsninger
  • Elbilladere som kan utvide antall ladeplasser ved behov
  • Ladere med tilpasning til strømnettet – automatisk strømfordeling per ladeenhet

I forkant kan det altså lønne seg å ta en sjekk med de ansatte. Hva er det som egentlig er viktig for dem? Hvor mange ladeplasser trengs? Hvor viktig er hurtiglading? 

Resten av spørsmålene kan vi i Moss Elektro svare på for deg. Ta kontakt i dag, og få en ladeløsning for elbiler som er tilpasset akkurat din bedrift.

Trenger du elektriker?

Moss Elektro stiller med fagsterke elektrikere til alt du trenger utført innen elektrisk installasjon. Fortell oss hva du trenger hjelp med, og vi kommer tilbake til deg med et uforpliktende tilbud.

Telefonnummer:

69233400