En bedrift med substans

Moss Elektro ble grunnlagt i 1987. I dag - som den gang - satser vi på høy kompetanse, og god kvalitet i våre leveranser.

Om oss

Moss Elektro er en av de største bedriftene i elektrobransjen i Østfold-området. Selskapet ble grunnlagt i 1987 og i løpet av årene har vi vokst til å telle over 60 ansatte. Helt siden oppstarten har vi satset på høy kompetanse og god kvalitet i våre leveranser.

Vår historie

Moss Elektro ble grunnlagt i 1987. Jappetiden var på hell, og de gode tidene var i ferd med å kjøles ned. Likevel klarte noen unge ingeniører og elektrikere i Moss å bygge en helt egen bedrift, som sørget for arbeid som var prosjektrettet og effektivt. Slik begynte eventyret for Moss Elektro.

Etiske retningslinjer for leverandører

I Moss Elektro er vår målsetting å påvirke våre leverandører i positiv retning, i arbeidet for menneskerettigheter, arbeidsrettigheter og miljøvern.

Verdikjeden

Hos Moss Elektro legger vi vår stolthet i godt utført arbeid, sterk fagkunnskap og ikke minst våre gode kundeforhold. Vi ønsker å være tilpasningsdyktige, og finner alltid løsninger som ivaretar kundens behov - både økonomisk, og med tanke på hvilket el-materiell og elektriske løsninger de bør velge. 

HMS

I Moss Elektro ligger våre fokusområder internt på sunn vekst, utvikling og ikke minst en god bedriftskultur. Her vi har gjort et grundig arbeid med et eget internkontrollsystem, samt sørget for at alle ansatte har fått en god oppløring i Helse, Miljø og Sikkerhet.

Etikk

Vi er en av distriktets største bedrifter, og jobbed med avanserte og moderne verktøy og hjelpemidler. Vi ønsker å bli oppfattet som miljøbevisste, og tar vårt sosiale ansvar seriøst.

Din elektriker i Østfold

Moss Elektro dekker hele Østfold, og er en av de største elektrikerbedriftene i distriktet. Vi utfører oppdrag for både privatkunder og bedrifter, og tar på oss oppgaver av alle størrelser.

Næring og videreutvikling

Vekst kan være viktig i en bedrift, men utvikling er enda viktigere. En høyteknologisk bedrift må alltid være i endring.

Engineering

Våre ingeniører har lang arbeidserfaring, og vet hvordan de skal tilpasse seg dine behov for komplekse styre- og kontrollsystemer.

Tele og data

Moss Elektro har selvsagt autorisasjon i Post- og Teletilsynet. Det betyr at vi kan levere komplette tele-, data- og nettverksløsninger i henhold til kundens behov.