– Moss Elektro er en naturlig samarbeidspartner

I over 20 år har Moss Elektro levert el-installasjoner for næringseiendommene til Marine Trading. Daglig leder Lars Gunnar Andersen er svært fornøyd med det mangeårige samarbeidet.

– Moss Elektro har vært med oss siden vi startet med næringseiendommer, og er med på hele verdikjeden og prosjektering i fagområdene de dekker. Det er en trygghet for oss. Kjennskapen de har til byggene og underleverandørene gjør at omgjøring av bygg går knirkefritt - de kjenner bygget som sin egen lomme, forteller Lars Gunnar Andersen, daglig leder hos Marine Trading. 

Ønsket en langsiktig samarbeidspartner innen elektro

I Mosseregionen er Marine Trading et kjent navn for de fleste. Selskapet slo seg opp i 1994 med salg og distribusjon av båter og båtutstyr, før de i 2002 begynte å investere i eiendom. I 2013 besluttet de å skifte fokus til utvikling av næringseiendom. 

Les også: – Jeg ble imponert av Moss Elektro

Inntoget i næringseiendomsbransjen ble viktig for selskapet, som i dag eier og forvalter rundt 75 000 kvadratmeter i Mosseregionen. Det ble raskt viktig å finne en samarbeidspartner innen elektro, og Moss Elektro trakk det lengste strået.

– Moss Elektro har egentlig fulgt oss siden vi startet med eiendom. Vi ønsker å ha et langsiktig samarbeid med alt fra leverandører til leietagere, og for oss har det vært naturlig å samarbeide med Moss Elektro. Det har fungert upåklagelig. Alt fra prosjektledere til gutta som gjør jobben leverer til avtalt tid og pris, sier Andersen.

Elektrikere som kjenner byggets historikk

El-installasjonene i næringsbygg blir stadig mer komplekse, og krever allsidig fagkompetanse. Gjør man de rette valgene kan driftskostnadene reduseres betraktelig i det lange løp. Andersen mener det er vel så viktig å bruke en leverandør som kjenner bygget godt. 

- Når vi foretar bygningsmessige endringer kjenner Moss Elektro hele historikken. De vet hva som ble lagt inn da bygget var nytt, og hva som har skjedd siden. Fra et kostnadsaspekt er det viktig at de kjenner bygget og har alt av tegninger – i tillegg får vi bedre kvalitet på jobben, sier han. 

Les også: – Moss Elektro ligger alltid i forkant

Gjennom årenes løp har Marine Trading og Moss Elektro fått et solid samarbeid, med sterk gjensidig tillit. 

- Moss Elektro har holdt på i fryktelig mange år, og etter alle solemerker vil de også leve om fem eller ti år. Det er viktig for oss. Vi har mange eksisterende bygg som vil trenge vedlikehold og omgjøringer, og da er det fint å ha en samarbeidspartner som kjenner byggene våre.  

– En "vinn-vinn"-situasjon

I nyere tid har Moss Elektro ferdigstilt alt av elektro hos matkasseleverandøren Hello Fresh, i deres nye næringsbygg. Neste prosjekt blir Onna Green, som skal starte med salatproduksjon innendørs i stor skala. 

Andersen trekker frem Hello Fresh-prosjektet som svært vellykket.

- Hello Fresh-prosjektet hadde en kort byggeperiode, hvor det ble iverksatt flere forskjellige installasjoner. Moss Elektro er ekstremt løsningsorienterte, og har enkle, effektive prosesser. De leverer gode løsninger som i fellesskap er de beste, og det sier leietagerne våre også. Det er en vinn-vinn-situasjon for begge parter, avslutter han. 

Trenger du elektriker?

Moss Elektro stiller med fagsterke elektrikere til alt du trenger utført innen elektrisk installasjon. Fortell oss hva du trenger hjelp med, og vi kommer tilbake til deg med et uforpliktende tilbud.

Telefonnummer:

69233400