Jobber fleksibelt med Wärtsilä

- Moss Elektro har dokumentert evne til å arbeide fleksibelt i et teknisk komplisert prosjekt.

wartsila logo

Moss Elektro har vært leverandør på et av våre plattformprosjekter der det oppsto tidsproblemer. Planlagt tid for elektroarbeidet var 8 uker med 2-3 elektrikere på jobben.

På grunn av utenforliggende omstendigheter ble oppstarten på elektroarbeidet utsatt 4 uker, og tidsvinduet for å utføre arbeidet ble redusert til 6 uker. I tillegg måtte en rekke andre arbeidsoppgaver utføres parallelt med elektroarbeidet. Det stilte store krav til koordinering og samarbeidsevne.

Tilpasningsdyktige

"En av grunnene til at vi valgte Moss Elektro var bedriftens dokumenterte evne til å arbeide fleksibelt i et teknisk komplisert prosjekt. De satte inn ekstra ressurser og utførte hele den elektriske installasjonen på 2 uker kortere tid enn planlagt. De hadde en viktig rolle i arbeidet for å levere til avtalt tid.

Samtidig viste Moss Elektro imponerende evne til å overholde de meget strenge og spesifikke krav som oppdragsgiver har til elektriske installasjoner. Vi vil bruke Moss Elektro igjen, og gir dem våre beste anbefalinger."

Ole H. Fjeld

General manager, Inert Gas Offshore

Wärtsilä Moss AS

Trenger du elektriker?

Moss Elektro stiller med fagsterke elektrikere til alt du trenger utført innen elektrisk installasjon. Fortell oss hva du trenger hjelp med, og vi kommer tilbake til deg med et uforpliktende tilbud.

Telefonnummer:

69233400