Ladeklar – Hva må styret og beboere gjøre?

Ladeklar-ordningen er satt sammen for å være så enkel som mulig for styret og beboerne i borettslaget eller sameiet.

For det første slipper man regningen for utbyggingen av ladeanlegget, for den investeringen tar Ladeklar selv. For det andre slipper man å forholde seg til noen andre enn Ladeklar. De tar seg av både planleggingen og kommunikasjonen med aktørene som er involvert i prosessen, som oss i Moss Elektro.

Les også: Vi er eksperter på elbilladere 

Styret forholder seg kun til Ladeklar. De får løpende oppdateringer gjennom prosessen, men i praksis trenger de ikke foreta seg noen verdens ting etter at avtalen er signert. På samme måte som beboerne kan de lene seg tilbak og vente til anlegget er klart til bruk.

Administrasjonsfritt for styret

Også etter at anlegget er på plass holdes det lettvint. Ladeklar tar seg av drift og vedlikehold av alt utstyret, samt fakturering og support opp mot de som bruker ladestasjonene. Og de som ikke har elbil og dermed ikke behov for lading, ja de betaler heller ingenting.

På denne måten slipper styret en masse merarbeid knyttet til ladesystemet, som de ville måttet forholde seg til hvis de selv stod ansvarlig for anlegget.

Les mer på ladeklar.no.

elbillading gjennom ladeklar

Leveres med Type 2-kontakt

Ladeklar-stasjonene leveres med Type 2-kontakt, som passer de aller fleste elbilene på markedet. Og har du behov for noe annet, så lar det seg ordne også.