Hvorfor bør du sjekke sikringsskapet?

Har du opplevd at sikringene går når du setter på et elektrisk apparat, eller at sikringen går helt uten at du vet hvorfor?

elektriker sikringsskap

Vi i Moss Elektro vet hvor viktig det er at sikringsskapet er i god stand. Hos oss blir du møtt av fagsterke elektrikere, som gir deg gode råd rundt hva du bør gjøre.

Sikringsskapet bør også byttes ut

Antageligvis er ikke sikringsskapet tilpasset ditt behov. Det vil si at du har for få kurser i sikringsskapet ditt. Når sikringen går uten at du vet hvorfor, er det ofte et tegn på at det er på tide å bytte sikringsskap.

Noen av fordelene med å bytte sikringsskap:

  • Bedre tilpasset etter ditt behov, du slipper at sikringene går
  • Overbelastning i det elektriske anlegget kan bety varmgang i kablene, som kan være brannfarlig
  • Med nytt sikringsskap får du innbygd jordfeilbryter, som slår ut strømmen ved jordfeil før dette blir en fare for deg 

Hva gjør du når sikringen går?

De aller fleste har i dag automatsikringer, som gjør det enkelt å slå opp sikringen når den gårLike fullt betyr et sikringsbrud at det enten er overbelastning eller en feil på anlegget. 

Vi anbefaler derfor alle som opplever dette å ta kontakt med oss, så kan vi gi deg faglige råd. 

Nye sikringsskap i moderne stil

Gamle sikringsskap hadde kun funksjonalitet i fokus. Nye rehabiliteringsskap, som benyttes ved bytte fra gammelt til nytt sikringsskap, er langt bedre tilpasset dagen estetikk. 

Rehabiliteringsskap kan leveres i ulike farger, som for eksempel sort. Det kommer også med rammer, som gir et mer helhetlig og lekkert uttrykk.

Trenger du å bytte ut det gamle sikringsskapet? Ta kontakt, og vi finner en løsning som er perfekt for deg. 

Trenger du elektriker?

Moss Elektro stiller med fagsterke elektrikere til alt du trenger utført innen elektrisk installasjon. Fortell oss hva du trenger hjelp med, og vi kommer tilbake til deg med et uforpliktende tilbud.

Telefonnummer:

69233400