– Moss Elektro ligger alltid i forkant

Antec Biogas AS er et innovativt selskap med høye krav til fremtidsrettet tenkning, og det er en av grunnene til at Moss Elektro har vært en god samarbeidspartner.

– Vi har blitt imponerte av de fra Moss Elektro som har vært på anlegget. De er «foran i skoa», og prøver hele tiden å ligge i forkant av det som skal skje. Det er en stor fordel, og vi er strålende fornøyde, forteller Gro Borgen, Head of PMO i Antec Biogas AS og prosjektleder for anlegget deres på Stord.

Les også: – Jeg ble imponert av Moss Elektro

Oppdrag fra Stord til Slovakia

Hovedoppdraget var knyttet til et biogassanlegg på Stord, men Moss Elektro ble også brukt i forbindelse med et demoanlegg til Slovakia, et testanlegg på Ås og et anlegg på Prestseter på Toten. Moss Elektro har levert følgende:

  • Hovedtavler og styringsskap
  • Produksjon og programmering av styringssystemer
  • Alt av kabling og montering av utstyr

Knirkefritt samarbeid

Moss Elektro ble tatt inn som underleverandør, og har samarbeidet tett med både Antec Biogas og PowerTech. Dette inkluderer oversikt over blant annet kabler, følge fremdriftsplaner, ukentlige statusmøter i tillegg til forslag til forbedringer.

Les også: – Moss Elektro er en naturlig samarbeidspartner

– Samarbeidet mellom oss og dem har gått kjempebra! Vi har også fått tilbakemeldinger om at det tette samarbeidet med vår kundes ressurser har gått knirkefritt, sier Borgen og fortsetter: Vi blir glade når kunder er fornøyde med vår underleverandør, for det er ikke bare-bare å ta med en leverandør når kunden allerede har en. Men, her har det fungert utmerket.

En partner for fremtiden

– Moss Elektro er absolutt en partner vi ønsker å ha et tett samarbeid med i tiden som kommer. Allerede har vi forespørsler inne på fremtidige prosjekter, avslutter Gro Borgen.

Les mer om Antec Biogas og deres anlegg på Stord og Prestseter

Trenger du elektriker?

Moss Elektro stiller med fagsterke elektrikere til alt du trenger utført innen elektrisk installasjon. Fortell oss hva du trenger hjelp med, og vi kommer tilbake til deg med et uforpliktende tilbud.

Telefonnummer:

69233400